garantie & service

Beschadigd / incompleet bij ontvangst

Ondanks dat wij er alles aan doen om elke bestelling netjes, compleet en op tijd te leveren, kan het gebeuren dat er iets mis is met de bestelling. Voldoet jouw bestelling bij ontvangst niet aan de kwaliteitseisen? Onze welgemeende excuses hiervoor!

 

Wij vragen je om dit zo snel mogelijk na ontvangst aan ons te melden door een e-mail te sturen naar apartbijou@gmail.com.

 

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat je zo spoedig mogelijk alsnog het gewenste product in goede staat ontvangt. De retourzending is dan uiteraard kosteloos.

 

Reclamaties

Wij doen er alles aan om te zorgen dat je tevreden bent over Apart bijou. Mocht je onverhoopt toch klachten hebben of niet tevreden zijn met onze service, dan vernemen wij dit graag. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het ongenoegen bij je weg te nemen door samen een passende oplossing te vinden.

 

Waar kun je bij ons terecht met je reclamatie?

Je kunt je klacht aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen naar apartbijou@gmail.com of door gebruik te maken van het contactformulier op de website. In beide gevallen streven wij ernaar om je klacht binnen een dag in behandeling te nemen. Je ontvangt altijd binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie op je klacht.

 

Garantietermijn

Voor de producten aangeschaft bij Apart bijou geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

 

Is je product kapot en denk je dat dit komt door een product- of fabricagefout? Dan controleren wij graag of het binnen de garantietermijn en -voorwaarden valt. Een garantieaanvraag is een gratis service. Om een garantieaanvraag te kunnen doen, heb je een aankoopbewijs nodig.

 

Wanneer je product stuk is gegaan door verkeerd gebruik, normale slijtage, of ongeautoriseerde reparaties, dan is de garantie hierdoor vervallen.

 

Als je je sieraden mooi wilt houden en er zo lang mogelijk plezier van wilt hebben, is het belangrijk om de volgende punten te onthouden:

  • Doe je sieraden als laatste om (na je persoonlijke verzorging).
  • Spuit geen parfum op je sieraden.
  • Voorkom dat je sieraden nat worden (neem ze niet mee naar de badkamer en/of een zwembad).
  • Als je de sieraden niet draagt, berg ze dan op in het donker (lade of zakje).